Právě vysíláme

TÝNUŠ TŘEŠNIČKOVÁ se konečně dočkala. Krásnou blogerku pustili z nemocnice!

24. ledna 2019 12:10
TÝNUŠ TŘEŠNIČKOVÁ se konečně dočkala. Krásnou blogerku pustili z nemocnice!

Už od konce října loňského roku se česká YouTuberka Týnuš Třešničková nachází v turecké nemocnici a kvůli vážnému zranění byla nucena ležet na nemocniční posteli i přes Vánoce a Silvestr. Nyní se však krásná Týnuš konečně dočkala propuštění. Tedy alespoň jen na chvíli!

Když půvabná brunetka navštívila se svým přítelem Viktorem oblíbenou istanbulskou restauraci slavného kuchaře přezdívaného Salt Bae, došlo ke strašlivé nehodě. Při ohnivé barmanské show byla podceněna bezpečnost a celý bar nečekaně zachvátily plameny, jenž bohužel popálily i českou blogerku na 35 procentech těla.

Týnuš byla po nehodě převezena do soukromé nemocnice, kde se léčí už několik měsíců. A ačkoliv se prý popáleniny postupně hojí, YouTuberka je nucena ležet na lůžku a odpočívat.

V těchto dnech se však Týnuš mohla radovat. Lékaři jí totiž poprvé od začátku hospitalizace dovolili opustit nemocnici a vyrazit na procházku. „Nejmilejší zdravotní sestřičky mě vytáhly z nemocnice a dostala jsem povolenou i jednu sklenku vína,“ napsala blogerka na Instagramu a jako důkaz zveřejnila snímek tří skleniček bílého vína.

Vycházka nebyla bohužel příliš dlouhá. Týnuš mohla nemocnici opustit jen na chvíli a po „mejdanu“ se sestřičkami se vrátila zpátky na lůžko. Jak sama uvedla, není jasné, kdy se vrátí do České republiky. Jelikož bylo ale její zranění vážné, je důležité, aby se plně uzdravila a léčbu rozhodně nepodcenila.

 

Zdroj: Instagram

Co s lidmi udělá proměna účesu, make upu a šatníku

Články, které by tě mohly zajímat