Právě vysíláme

TÝNUŠ TŘEŠNIČKOVÁ se opět ozvala z istanbulské nemocnice! Kdy se vrátí domů?

20. března 2019 13:10
TÝNUŠ TŘEŠNIČKOVÁ se opět ozvala z istanbulské nemocnice! Kdy se vrátí domů?

Už skoro šest měsíců je youtuberka Týnuš Třešničková „uvězněna“ v istanbulské nemocnici, kam byla převezena kvůli těžkému popálení. Ačkoliv se přesně neví, jak rychle se rány půvabné brunetky hojí, Týnuš dá o sobě občas fanouškům vědět, aby oznámila, jak se jí daří.

Blogerka byla silně popálena v luxusní restauraci Nusr-Et Steakhouse, kde při barmanské show vzplál celý bar a oheň popálil řadu hostů. Týnuš měla popáleniny na 35 procentech těla a plameny zasáhly hlavně její obličej a ruce.

Jak sama blogerka tvrdí, popáleniny už se jí hojí. To, v jakém stavu je nyní její tělo, však zatím stále tají. “V Istanbulu dnes máme asi 20 stupňů a já začínám tesknit po létě. Tak alespoň vzpomínka na minulé léto, které jsem si maximálně užila. Jaké máte počasí právě tam, kde jste?,” napsala nyní Týnuš na Instagram.

„Kdy se vrátíš do České republiky?” zeptala se jí hned jedna ze zvědavých fanynek. “To bych taky ráda věděla,” odpověděla Týnuš a jasně tak naznačila, že na návrat se ještě nechystá. Co myslíte, jak dlouho ještě v nemocnici bude?

Zdroj: Instagram

Více o Týnuš Třešničkové se dozvíte zde

Podívejte se, jak vznikal film Avengers: Infinity War

Články, které by tě mohly zajímat