Právě vysíláme

TÝNUŠ TŘEŠNIČKOVÁ se opět ozvala z nemocnice. Na fotografii poodhalila část popálené tváře!

14. února 2019 13:10
TÝNUŠ TŘEŠNIČKOVÁ se opět ozvala z nemocnice. Na fotografii poodhalila část popálené tváře!

Blogerka Týnuš Třešničková se už od října loňského roku nachází v istanbulské nemocnici, kam byla převezena po nehodě v luxusní restauraci. Krásná brunetka byla silně popálena až na 35 procentech těla a do této chvíle se neví, jaké následky si ponese do budoucna.

Ačkoliv řada fanoušků pořádně netuší, jak léčba Týnuš pokračuje a jak moc se hojí popálené tělo, samotná blogerka se o sobě snaží alespoň trochu informovat a čas od času sdílí fotografii z nemocnice.

Nyní se Týnuš opět ozvala, a i když neukázala celou svou tvář, alespoň fanouškům napsala, že se jí dobře daří. „Tak o sobě zase po delší době dávám vědět. Chtěla jsem vám ukázat copánky, které mi upletla jedna z fyzioterapeutek. Z personálu se tu stala taková moje druhá rodinka a jim vděčím za každodenní dávku pozitivní energie. Stejně jako vám, co mi stále píšete a ptáte se, jak se mám,“ připsala k fotografii, kde můžeme vidět, že její obličej má z boku lehce narůžovělou barvu a tedy je jasné, že plameny tvář velmi zasáhly.

V příspěvku Týnuš rovněž znovu odpověděla na častý dotaz, kdy se vrátí do Prahy. „Bohužel zatím sama nevím, kdy se vrátím. Léčba je ale na dobré cestě a já se cítím mnohem lépe,“ uklidnila fandy blogerka. Držme jí tedy všichni palce, ať je doma co nejdřív. 🙂

 

 

Zdroj: Instagram

Všechny články o Týnuš Třešničkové najdete ZDE

5 celebrit, které mají dovednosti, o jakých jste pravděpodobně dosud netušili

Články, které by tě mohly zajímat