Právě vysíláme

TÝNUŠ TŘEŠNIČKOVÁ se po dlouhé době ozvala fanouškům. Ukázala FOTO z nemocnice v Istanbulu!

7. listopadu 2018 14:10
TÝNUŠ TŘEŠNIČKOVÁ se po dlouhé době ozvala fanouškům. Ukázala FOTO z nemocnice v Istanbulu!

Populární česká YouTuberka Týnuš Třešničková se už měsíc nachází v istanbulské nemocnici. Jí a jejího přítele totiž silně popálil oheň během kuchařské show v luxusní restauraci.

Měla to být dovolená snů, skončila však peklem. Týnuš a její přítel Viktor skončili kvůli zanedbání bezpečnosti s těžkými popáleninami v nemocnici a pořádně tak vyděsili nejen svou rodinu a přátele. Krásná Týnuš byla popálena hlavně na hrudi a krku. Do dnešního dne se neví, jak moc oheň její kůži poškodil. Blogerka však tvrdí, že se jí daří dobře. Fanouškům poslala před časem z nemocnice vzkaz , kde děkovala za všechnu podporu a oznámila, kdy se chystá zpátky do Česka. „Vše se každým dnem lepší, obličej je na tom naštěstí úplně nejlépe a kromě umělých řas jsem to zase já. Zbytek těla bude ještě potřebovat pár týdnů do úplného uzdravení. Teprve potom plánuji návrat do ČR. Ještě jednou velké díky za obrovský příval pozitivní energie, kterou mi každý den posíláte,“ napsala.

Nyní se Týnuš ozvala znovu a na InstaStories ukázala, jaký komfort jí soukromá klinika v tureckém hlavním městě nabízí. Na jedné z fotek se pochlubila zdravou snídaní, vedle které ležel i český výtisk časopisu Vogue. V dalších dvou pak popřála k narozeninám své sestře.

Jak je vidět, Týnuš je v těch nejlepších rukou. A to je moc dobře! 🙂

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat