Právě vysíláme

TÝNUŠ TŘEŠNIČKOVÁ ukázala poprvé od šílené nehody úplně celý obličej!

5. června 2019 15:10
TÝNUŠ TŘEŠNIČKOVÁ ukázala poprvé od šílené nehody úplně celý obličej!

YouTuberka poprvé od strašlivé nehody ukázala úplně celý obličej.

Týnuš Třešničková stále leží v istanbulské nemocnici, od děsivé nehody uplynulo už dlouhých devět měsíců. V posledních týdnech ale mladá youtuberka postupně ukazuje obličej. Na svém Instagramu ho nyní odhalila celý. A (i díky silné vrstvě make-upu) vypadá, jako kdyby se jí nic nestalo.

I sama Týnuš si podle komentáře k fotografii uvědomuje, že od nehody urazila obrovskou cestu: „Ještě před pár měsíci jsem si sama nezvládla umýt vlasy a na začátku jsem bez pomoci ani nebyla schopna dojít do koupelny. Udělat si culík na hlavě pro mě bylo nemožné a potřebovala jsem i u takových drobností asistenci. Tu bezmoc si asi dokáže představit pouze ten, co to někdy zažil,“ popisuje youtuberka.

 „Každý den jsem se ale snažila přiblížit opět své samostatnosti. No a teď tady stojím a jsem na sebe pyšná, kam až jsem došla. Takové maličkosti a pro většinu samozřejmosti, kterých si ale mnohem více začnete vážit, když je na nějaký čas ztratíte,“ zakončila svůj vzkaz fanouškům a nám nezbývá, než jí dál držet palce.

Po popáleninách ani památky

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat