Právě vysíláme

TÝNUŠ TŘEŠNIČKOVÁ ukázala poprvé tvář bez make-upu! Jak fanoušci reagovali na její zjizvenou tvář?

16. listopadu 2019 9:10
TÝNUŠ TŘEŠNIČKOVÁ ukázala poprvé tvář bez make-upu! Jak fanoušci reagovali na její zjizvenou tvář?

Týnuš Třešničková schovávala dlouhou dobu svou tvář pod silnou vrstvou make-upu. Před svými fanoušky se totiž bála ukázat jizvy, které jí ve tváři zůstaly po nehodě v Turecku. Nyní si však oblíbená youtuberka řekla, že se schováváním je konec a konečně ukázala obličej bez úprav.

„Žádný make-up, bez filtru. Prostě jsem přijala, kým teď jsem,“ napsala Týnuš na Instagram a zveřejnila fotografii obličeje, která je prý absolutně bez filtru a youtuberka navíc na sobě nemá ani make-up. Tímto gestem tak zjevně chtěla reagovat na situaci, kdy jí čeští bulvární fotografové zvěčnili na společenské akci a na jejích výsledných snímcích bylo jasně, vidět, že Týnuš to možná s make-up až přehání.

Fanoušci na blogerčiny fotografie reagovaly skvěle a Třešničková se dočkala velmi pozitivních ohlasů. Podle příznivců se jí totiž jizvy skvěle hojí a Týnuš vypadá dobře. „Děkuju za tolik krásných zpráv. Ani nevíte, jak mě těší tak obrovská podpora od vás,“ řekla potom youtuberka na Insta stories a dodala, že se časem chystá podstoupit zákroky laserem, aby jí jizvy z tváře nadobro zmizely.

 

Více o Týnuš Třešničkové a její nehodě zjistíte ZDE!

 

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat