Právě vysíláme

TÝNUŠ TŘEŠNIČKOVOU čekají smutné Vánoce. Stráví je v turecké nemocnici

17. prosince 2018 16:10
TÝNUŠ TŘEŠNIČKOVOU čekají smutné Vánoce. Stráví je v turecké nemocnici

Před necelými třemi měsíci se české youtuberce během jediné vteřiny změnil svět. Od té doby leží na klinice v Istanbulu, kde nejprve oslavila narozeniny a teď ji tam čekají také vánoční svátky. Fanouškům se s tím svěřila na Instagramu.

„Bohužel se mi nevyplnilo mé jediné vánoční přání, a to být už na svátky zdravá doma,“ stýská si Týnuš hned zkraje postu. „Bohužel nelze odhadnout můj návrat domů. A přestože bolest je někdy opravdu nepříjemná, psychicky je to ještě náročnější,“ popisuje své každodenní utrpení, které jí pomáhá překonat její milující přítel Viktor.

„Léčba vyžaduje velkou trpělivost. Podle doktorů se ale vše hojí tak, jak má, a jsou s prozatímními výsledky spokojeni,“ přidává alespoň špetku optimismu hvězda českého Instagramu. A ani v takové chvíli nezapomíná na své věrné fanoušky, kterých neustále přibývá. Má pro ně vzkaz, v němž nelze přehlédnout její krušnou zkušenost: „Vám bych chtěla popřát krásné svátky a hlavně – prožívejte každý den, každou chvilku naplno. Nikdy nevíte, co přijde zítra.“

Zdroj: Instagram @tresnickova

Galerie: Poznejte britskou verzi Marilyn Monroe

Články, které by tě mohly zajímat