Právě vysíláme

UBISOFT chystá řadu novinek na konferenci E3! Na co se můžeme nejvíc těšit?

7. června 2018 12:10
UBISOFT chystá řadu novinek na konferenci E3! Na co se můžeme nejvíc těšit?

Francouzská značka Ubisoft chystá další mega-konferenci E3 2018! Letos připraví řadu novinek, které fanoušci videoher nebudou chtít propásnout. Zároveň mají pro fanoušky jedno veliké překvapení…

Ubisoft má na svědomí nejednu kultovní počítačovou hru, včetně série Assassin’s Creed, Far Cry a Just Dance. Při letošní konferenci E3 se čeká, že k řadě těchto známých sérií videoher ještě nějaké přidají, samozřejmě s vylepšením ovládání a s lepší grafikou. My jsme pro vás vybrali pět novinek, na které je třeba si dávat pozor při letošní slavnostní konferenci E3.

ČTĚTE TAKÉ: Herní řežba Far Cry 5 se představuje v prvních záběrech. Grafika vás totálně nadchne!

1. Assassin’s Creed: Odyssey

Pokračování legendární série Assassin’s Creed je tu! Tentokrát nás tvůrci z Ubisoftu zvou do antického Řecka, kde zřejmě naváže na příběh z předchozího dílu Assassin’s Creed: Origins, byť ten se odehrával v antickém Egyptě. Očekává se, že Assassin’s Creed: Odyssey vyjde letos na podzim, jak bývá zvykem právě u Assassinů. Jsme skutečně zvědaví, co nám Ubisoft nabídne za nejnovější informace!

 

2. Tom Clancy’s The Division 2

„Střílečka“ Tom Clancy’s The Division bude mít pokračování! Hra, která by nás měla vrátit do New Yorské dystopie, bude nejočekávanějším představením této konference. Ubisoft neskrývala to, že zaměstnala tisícovky vývojářů a programátorů, aby hru zdokonalili a doladili nedostatky z první řady. Spekuluje se, že Ubisoft chce, aby tato hra byla největším „trhákem“ konference, a proto do hry zainvestovala nemalou částku (konkrétní detaily už firma zmínit nechce). Vyplatí se to? Bude to vylepšení, nebo spíše zklamání, v porovnání s jedničkou? To vše se na konferenci dozvíme!

 

3. Beyond Good And Evil 2

Vysoké očekávání mají fanoušci her od Ubisoftu i co se týče her, které nespadají přímo do firemní korporátní struktury. Hra Beyond Good And Evil 2 je menším projektem, než-li například Tom Clancy’s The Division 2. Nicméně, vývoj hry vede vývojář her Michel Ancel. Ten má na starost například sérii videoher Rayman, nebo hru spojenou s filmem King Kong od režiséra Petera Jacksona. Hra Beyond Good And Evil 2 nás vezme na fantastické galaktické dobrodružství, kde grafika odehraje klíčovou roli. Ubisoft se zatím ke hře moc nevyjadřuje, a tak bude zajímavé vidět, jak jí na konferenci představí fanouškům.

 

4. Skull & Bones

Námořní on-line hra Skull & Bones snad čeká na dokončení déle, než trvalo Kryštofu Kolumbovi přeplavat Atlantik. O hře se už ví dlouho, ale zatím datum představení na veřejnost není upřesněno. Jediné, co se ví je, že hra by měla vyjít někdy příští rok. Očekávejte námořní bitvy typu Assassin’s Creed: Black Flag, jen s méně vyvinutým dějem. Snad nám Ubisoft konečně během konference řekne, co od hry máme konkrétněji čekat a kdy si jí budeme moci zkusit.

 

5. překvapení

Při každé Ubisoft konferenci E3 Francouzi vždy oznámili nějaké překvapení. Minulý rok to byly již zmíněné hry Skull & Bones a Beyond Good And Evil 2. Letos, se spekuluje o návratu populární série Splinter Cell, či představení Watch Dogs 3. Jestli se rozhodnou pro jednu z těchto variant, nebo nás všechny překvapí něčím úplně novým, se uvidí. Každopádně to bude stát za to!

Zdroj: Ubisoft.com

Káčin zápisník: Dala jsem Tinderu druhou šanci a zjistila jsem těchhle 5 věcí…

Články, které by tě mohly zajímat