Právě vysíláme

Údajná dcera Putina si smazala profil na instagramu. Nezvládla vlnu útoků na svou osobu?

8. března 2022 15:13
Údajná dcera Putina si smazala profil na instagramu. Nezvládla vlnu útoků na svou osobu?

Jelizaveta Krivonogichová je devatenáctiletá Ruska, která má být údajně nemanželskou dcerou prezidenta Vladimira Putina. Ačkoliv pak mladá dívka nebyla od podzimu minulého roku aktivní na instagramu, její profil stále existoval – alespoň tedy do dnešního dne!

Ruský prezident se k nemanželské dceři nikdy veřejně nepřiznal, ovšem média o Jelizavetě informují od roku 2020. Veřejnost pak bere dívku jako členku Putinovy rodiny a shodují se v tom, že Jelizaveta se prezidentovi i velmi podobá.

Tak jako většina dívek v jejím věku, i Jelizaveta měla založený svůj profil na sociální síti Instagram. Od ruské invaze na Ukrajinu se na něm ovšem začaly objevovat urážky a nadávky, ve které ji lidé vyčítají, že jen nečinně sedí v bezpečí bunkru a nesnaží se k situaci vyjádřit. „Stačí jen nemlčet, nestát stranou. Říkat lidem pravdu o tom, co se na Ukrajině děje,“ zněl například jeden ze vzkazů podle webu CNN Prima News. Jelizaveta byla rovněž kritizována za to, že na fotografiích neukazovala svou tvář. Časté nadávky byly pak zřejmě důvodem k tomu, že profil již dnes neexistuje a je smazaný.

Média spekulují, že dívka je se svou matkou ukrytá v bezpečí v Monaku. Samotný Vladimir Putin se pak prý ukrývá v podzemním krytu na ruské Sibiři, kde se nachází společně se svou rodinou.

Články, které by tě mohly zajímat