Právě vysíláme

UMA THURMAN přiznala děsivou nehodu z natáčení filmu KILL BILL. Herečce šlo o život!

2. února 2019 12:10
UMA THURMAN přiznala děsivou nehodu z natáčení filmu KILL BILL. Herečce šlo o život!

Jednou z nejslavnějších rolí herečky Umy Thurman je Beatrix z filmu Kill Bill. Krvavý biják z roku 2003 od režiséra Quentina Tarantina se stal celosvětovým trhákem a Umu zařadil mezi hvězdy první velikosti. A ačkoliv je herečka na snímek hrdá, z natáčení si odnáší jednu nepěknou vzpomínku.

Během natáčení scény, kdy Uma jede vysokou rychlostí autem, se stal herečce nepříjemný úraz. Vůz sjel z kraje silnice a narazil do palmy. Přitom se utrhlo sedadlo, které nebylo správně sešroubováno a Uma se silně praštila do hlavy.

Známá blondýnka na svém Instagramu zveřejnila krátký záznam, který přesně ukazuje, jak se nehoda stala. U videa také popsala, co po úrazu následovalo. Uma byla tehdy samozřejmě ihned převezena do nemocnice, kterou nemohla opustit několik dní. Jak však sama tvrdí, trvalé následky jí zůstaly dodnes.

Herečka si je rovněž jistá, že nehoda byla zaviněna z nedbalosti. Proto se producenti filmu Lawrence Bender, E. Bennett Walsh a nechvalně známý Harvey Weinstein, snažili celou kauzu smést pod koberec, aby se vyhnuli zodpovědnosti.

Videozáznam poskytl herečce režisér Tarantino, kterého dodnes celá záležitost velmi mrzí a podle svých slov ji považuje za největší chybu, co kdy během své kariéry udělal. Proti němu však hollywoodská herečka žádnou zášť necítí. Tarantino byl prý tehdy nehodou velmi zdrcen a vynaložil velké úsilí na to, aby Umě pomohl.

Zdroj: Washington Post

Jak dnes vypadá nejslavnější fanoušek Britney Spears?

Články, které by tě mohly zajímat