Právě vysíláme

Uma Thurman přiznala veřejnosti velké tajemství, co skrývala od 15 let

22. září 2021 13:10
Uma Thurman přiznala veřejnosti velké tajemství, co skrývala od 15 let

Uma Thurman je úspěšnou hollywoodskou herečkou a matkou dnes již dospělých dětí. Přesto se nyní veřejnosti rozhodla odkrýt tajemství ze svého soukromí.

Herečce se příčí zákon v americkém Texasu, který zakazuje ženám potrat a rozhodla se přiznat tajemství, které před veřejností skrývala od patnácti let. Právě v tomto věku totiž prodělala interrupci potom, co otěhotněla s o mnoho let starším mužem. Moc dobře si totiž uvědomovala, že jako náctiletá se nemůže správně o dítě postarat.

„V tomto příběhu je tolik bolesti. Je to dodnes moje nejtemnější tajemství. Je mi 51 a sdílím to s vámi ze svého domova, kde vychovávám tři děti. Nelituji rozhodnutí, které jsem učinila na své cestě a smekám před ženami, které se rozhodly jinak. Potrat, který jsem podstoupila jako náctiletá, byl nejtěžším rozhodnutím v mém životě. Trýznilo mě to tehdy a bolí mě to dodnes, ale je to součástí mé životní cesty,“ napsala hvězda několika hollywoodských trháků a podpořila dívky a ženy v Texasu, které by podle ní měly mít možnost se svobodně rozhodnout, zda chtějí dítě, nebo ne.

Uma v současnosti vychovává dceru Mayu a syna Levona, které má s bývalým manželem a hercem Ethanem Hawkem. Kromě toho má také dceru Lunu s bývalým snoubencem Arpadem Bussonem.

Uma se svou dcerou

Články, které by tě mohly zajímat