Právě vysíláme

„Uvažoval jsem nad sebevraždou.“ Will Smith otevře své nitro v dokumentární sérii

4. listopadu 2021 14:10
„Uvažoval jsem nad sebevraždou.“ Will Smith otevře své nitro v dokumentární sérii

Will Smith je sice jeden z nejslavnějších herců Hollywoodu, ovšem i on bojuje s mnoha obtížemi, které život přináší. Své opravdové nitro se proto rozhodl odtajnit v šestidílném dokumentu.

Na youtubovém kanálu Willa Smitha bude uveden dokument pod názvem Best Shape Of My Life (Nejlepší forma mého života). Slavný herec se totiž rozhodl během několika týdnů shodit pár přebytečných kil a stát se znovu svalovcem. Kromě své fyzické proměny chce ovšem divákům ukázat i démony, se kterými bojuje ve svém nitru. Ačkoliv by se totiž mohlo zdát, že žije bezchybný a šťastný život, i on má svá velká trápení.

Ukázka, co se objevila na YouTube například přibližuje, jak Smith sedí ve společnosti své rodiny a patrně poprvé se jí svěřuje s tím, že v minulosti jedinkrát uvažoval nad sebevraždou. Úspěšná hvězda filmů Muži v černém nebo Já, robot zároveň přiznává, že „to, co lidé chápou jako Willa Smithe, filmovou hvězdu, je pouze konstrukce, opatrně sestrojený a zdokonalovaný charakter, stvořený jako ochrana, úkryt před světem, úkryt zbabělce“.

Smith se nově představí v životopisném dramatu Král Richard: Zrození šampiónek, v němž si zahraje otce tenisových legend, sester Sereny a Venus Williamsových.

 

Články, které by tě mohly zajímat