Právě vysíláme

Už mu teče do bot! Proti VÉMOLOVI se kvůli jeho homofobním výrokům ohradil i sponzor

29. června 2020 15:10
Už mu teče do bot! Proti VÉMOLOVI se kvůli jeho homofobním výrokům ohradil i sponzor

Karlos „Terminátor“ Vémola ve svých výrocích zase jednou hodně přestřelil. Kvůli jeho homofobnímu vyjádření ohledně svého devítiletého syna čelí kritice i od dlouholetého sponzora.

Karlos „Terminátor“ Vémola je skvělý zápasník MMA, nicméně jako člověk se občas neprojevuje zrovna jako nejostřejší nůž v příborníku. Dokázal to i homofobním výrokem, který se týkal jeho devítiletého syna: „Já mu vždycky říkám, buď šampión, čeho chceš. Můžeš hrát fotbal, ty seš takovej měkkej, baleťák. Hlavně nebuď teplej, nebo to z Tebe vymlátím,“ prohlásil Vémola.

Řekli byste si, že může jít o nadsázku, ale to Vémola hned vzápětí vyvrátil: „Já to myslím naprosto vážně a přesvědčuju ho o tom od nultého věku. A změňme téma,“ dodal zápasník. Svým výrokem nadzvedl ze židle mnoho lidí. Mimo jiné i svého dlouholetého sponzora: společnost Nutrend.

Ta vydala k věci prohlášení ve znění: Karlose velmi ctíme v rámci sportu, obdivujeme vše, co dokázal a jsme hrdí na to, že na jeho úspěchu máme i my svou zásluhu. Zásadně však odmítáme jeho výroky týkající se homosexuality a považujeme je za velmi nešťastné a hloupé. Ve společnosti Nutrend jsme vždy plně respektovali všechny lidi bez ohledu na jejich orientaci, politickou a náboženskou příslušnost či barvu pleti.“

Tak uvidíme, jak se Vémola k nastalé situaci postaví.

 

Zdroj: aktualne.cz, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat