Právě vysíláme

Už se nestydí. Selena Gomez ukázala velkou jizvu po transplantaci ledviny

28. září 2020 11:10
Už se nestydí. Selena Gomez ukázala velkou jizvu po transplantaci ledviny

Selena Gomez je sice úspěšná zpěvačka, ovšem v soukromém životě to rozhodně nemá příliš jednoduché. V minulosti jí totiž trápilo mnoho zdravotních problémů a musela podstoupit několik operací.

Selena před třemi lety podstoupila kvůli nemoci lupus náročný zákrok, který jí hodně ovlivnil i po psychické stránce. Její nejlepší kamarádka Francia Raisa jí musela darovat ledvinu a jak sama zpěvačka uvedla, období operace pro ní bylo nejtěžší v životě, protože v té době jí byla i diagnostikována bipolární porucha.

Slavné brunetce zůstala po zákroku velká jizva, které se už asi do konce života nezbaví. Rozhodně se za ní ovšem nestydí. „Když mi transplantovali ledvinu, pamatuji si, že pro mě ze začátku bylo velmi obtížné ukazovat svou jizvu. Nechtěla jsem, aby byla vidět na fotkách, takže jsem se oblékala tak, abych ji zakryla. Nyní, víc než kdy jindy, jsem si jistá tím, kým jsem. Vím, čím jsem si prošla…a jsem na to pyšná,“ napsala nyní Selena k fotografii v plavkách, kde jizvu ukázala a připsala, že každé ženské tělo je krásné a my ženy bychom jej měli opěvovat.

 

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat