Právě vysíláme

V Anglii otevřeli nový bar. Muži v něm mají zákaz oslovovat ženy

6. prosince 2023 14:55
V Anglii otevřeli nový bar. Muži v něm mají zákaz oslovovat ženy

Dámy, leze vám na nervy otravování mužů, když si s kamarádkami chcete udělat hezký večer v baru? Pak je pro vás nově otevřený podnik ideální. Bohužel se ale nachází až v Manchesteru!

Bar jménem Dear Sailor se má inspirovat asijskými bary z 30. let. Jeho pravidla jsou ale velmi striktní. Je zakázáno hlasité pokřikování nebo povinnost sejmout z hlavy čepici. Pokud navíc chcete tancovat na stole, musíte si zout boty a do baru nesmíte vkročit oblečený jako šupák.

Tato pravidla zase nejsou až tak neobvyklá a patří i mezi základy slušného chování. Nezvyklé je ovšem i to, že muži mají zákaz oslovovat cizí ženy a otravovat je. Pokud to stejně udělají, mají je ženy ignorovat. Dámy na muže mluvit mohou. Dle provozního řádu baru ovšem musí oslovit barmana, pokud se s mužem chtějí lépe poznat. Barman je prý pak vzájemně představí.

 

Majitel baru uvedl, že si moc dobře uvědomuje, jak moc neobvyklé jeho požadavky jsou. Jeho cílem je prý ale motivovat zákazníky, aby se k sobě chovali s co největším respektem a úctou.

Co vy? Zašli byste s chutí do takového baru, nebo se vám tato pravidla nelíbí?

 

Články, které by tě mohly zajímat