Právě vysíláme

V Česku se potají natáčela velmi úspěšná zahraniční reality show. O jaký jde pořad?

9. ledna 2021 14:10
V Česku se potají natáčela velmi úspěšná zahraniční reality show. O jaký jde pořad?

Česká republika se stala místem pro natáčení úspěšné zahraniční reality show. O co přesně šlo?

Nizozemská televize NPO 1 se v létě 2020 rozhodla v utajení natáčet reality show pod názvem Wie is de Mol? (v překladu „do je krysa?). Jako hlavní lokace natáčení byla pak vybrána právě Česká republika a účastníci show pak několik měsíců pobývali v Mikulově, v Lednicko-Valtického areálu a i na zámku Jaroslavice.

Reality show sklidila v Nizozemsku ohromný úspěch a zúčastnily se jí převážně nizozemské slavné osobnosti. Ty musely soutěžit v jednotlivých disciplínách a postupně odhalit, kdo v jejich skupině soutěž schválně sabotuje a je onou „krysou“. Do soutěže byla pak prostřednictvím aplikace aktivně zapojena i veřejnost a fanoušci mohli každý týden prostřednictvím aplikace hlasovat pro svého podezřelého.

Nizozemský štáb si Českou republiku vybral kvůli dobré epidemiologické situaci, která u nás v létě probíhala. Natáčení však probíhalo za přísných hygienických norem a provádělo se i pravidelné testování.

Petra Palečková, ředitelka zahraničního zastoupení agentury CzechTourism Benelux pak pro server Novinky.cz uvedla, že natáčení právě v našich krajinách je obrovský úspěch a jedná se nejlepší možnou propagaci České republikyNizozemsku.

Podívejte se na epizodu reality show:

 

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat