Právě vysíláme

V kampani VICTORIA’S SECRET se vůbec poprvé v historii objevuje plus-size modelka!

10. října 2019 12:10
V kampani VICTORIA’S SECRET se vůbec poprvé v historii objevuje plus-size modelka!

I slavná značka Victoria’s Secret chce jít s dobou. Proto se rozhodla, že do své kampaně vůbec poprvé zahrne plus-size modelku!

Ali Tate Cutler se stala historicky první plus-size modelkou, která se objeví na propagačních materiálech značky Victoria’s Secret. Američanka má velikost 44 a z nabídky stát jedním z „andílků“ je nadšená. „Nikdy bych nevěřila tomu, že se jednou objevím na plakátech vedle supermodelek, které odmalička obdivuji. Myslím si, že značka jde správným směrem, když poslouchá zákazníky, kteří chtěli již dlouho vidět v reklamách více žen různých tvarů a velikostí,“ řekla kráska s váhou 65 kilogramů a mírami 91-84-112.

Ačkoliv luxusní značka vždy zaměstnávala modelky kost a kůže, nyní chce jít s dobou a přispět k boji s předsudky, že modelkou může být jen dívka s mírami 90-60-90. V kampani proto nedávno prezentovala transgender modelku Valentinu Sampaio. Hlavní marketingový ředitel firmy Ed Rezek přitom řekl, že plus-size a trangender modelky by nikdy na molo neposlal. Po tomto výroku ale Rezek společnost opustil a dle oficiálního vyjádření firmy odešel do důchodu. I modelky kyprých tvarů tedy nyní mají šanci!

 

Zdroj: ENews!

Články, které by tě mohly zajímat