Právě vysíláme

V libanonském městě oblékli policistky do krátkých kraťásků! Proč?

7. října 2018 9:10
V libanonském městě oblékli policistky do krátkých kraťásků! Proč?

Ačkoliv je libanonské město Brummana vyhledávanou turistickou destinací, tamní starosta Pierre Achkar si usmyslel, že oblast si zaslouží návštěvníků daleko víc. Přišel proto s neobvyklým nápadem, který potěší převážně muže.

Protože chce Achar do města přivést převážně turisty ze zahraničí, rozhodl se, že celý svět se musí dozvědět, že právě v Brummaně jsou ty nejvíc sexy ochránkyně zákona. Do místní policie nechal najmout skupinu mladých a pohledných dívek, které navštěvují univerzitu, ale brigádu jako policistky nechtěly odmítnout.

Dlouhé kalhoty a košile však rozhodně není to, co by spadalo do jejich uniforem. Partička novopečených policistek má na sobě tričko a krátké kraťásky, které jen tak tak neukazují pozadí.

Ačkoliv byla děvčata najmuta převážně na ozdobu, práci u policie berou prý velmi svědomitě. K závažným případům se však pochopitelně nedostanou. V ulicích pouze řídí dopravu a hlídají pořádek.

Nové uniformy samozřejmě budí emoce. Zatímco někteří obyvatelé města nápad vítají a nevadí jim, jiní ho dosti kritizují. Starostu Achara už dokonce mnoho lidí na sociálních sítích obvinilo ze sexismu. Studentky jsou však se svým oblečením spokojeny. S nošením kraťasů rozhodně nemají problém, protože jak sami říkají, nosí je přece i v soukromí.

Zdroj: The Sun

 

Jaký kostým je pro holky podle horoskopu nejlepší na halloweenskou párty?

Články, které by tě mohly zajímat