Právě vysíláme

Afterparty po OSCARECH: Podívejte se, co kuchaři připravili hvězdám

29. února 2016 10:05
Afterparty po OSCARECH: Podívejte se, co kuchaři připravili hvězdám

Šéfkuchař celebrit Wolfgang Puck na party po udílení populárních filmových cen servíroval 5 000 miniaturních čokoládových Oscarů pokrytých 24karátovým zlatem.

Zlato dostávají lidé k jídlu snad jen v Hollywoodu. Ti, co si domů nenesou ocenění v podobě pozlacené zlaté sošky, si alespoň mohli pochutnat na její čokoládové minikopii.

Slavnostní menu na události zvané Governors Ball obsahovalo i 500 humrů, asi 40 krabů kamčatských a 35 divokých lososů. Hosté, kteří dávají před plody moře a rybami přednost masu, si mohli dopřát jeden z 2 000 miniburgerů a jako sladkou tečku minidonut, jichž cukráři napekli několik tisíc.

Mezi tradičně nejoblíbenější položky patřil Puckův kuřecí koláč, macesy ve tvaru Oscara s uzeným lososem navrchu a pečené brambory s kaviárem.

„Lidé vždy přijdou rovnou z ceremoniálu a každý je hladový,“ tvrdí Puck. Za ta léta, co vaří pro pooscarovou party, se prý nesetkal s tím, že by nějaká hvězda měla zvláštní požadavky. „Já jim neříkám, jak mají točit, a ony mi zase neříkají, jak mám vařit,“ uvedl šestašedesátiletý rodák z Rakouska.

O spokojenost 1 500 hostů se staralo 900 členů personálu.

OSCAR 2016: Konečně! Na pátý pokus získal LEONARDO DICAPRIO sošku Oscara!

Hvězda za volantem? Auto bez řidiče! Takhle se jezdí na Berlinale

Články, které by tě mohly zajímat