Právě vysíláme

VANESSA HUDGENS zlehčovala koronavirus na Instagramu a schytala za to pořádný hate!

19. března 2020 14:10
VANESSA HUDGENS zlehčovala koronavirus na Instagramu a schytala za to pořádný hate!

Herečka Vanessa Hudgens to příliš nevychytala a na Instagramu promluvila o koronaviru. A její slova byla bohužel tak hloupá, že je nyní u fanoušků v nemilosti.

Vanessa začala živě vysílat na Instagramu a ačkoliv chtěla zprvu jen mluvit o make-upu, nakonec se debata vztáhla na téma těchto dní – koronavirus! A protože si zjevně herečka o sobě mylně myslí, že spolkla všechnu moudrost světa, rozhodla se bohužel o koronaviru sdělit své dojmy. Když jí totiž jedna ze sledujících napsala názor, že vir bude ohrožovat zemi až do července, Vanessa jí na to odpověděla: „Eh, jasně, až do července… To zní jako hromada keců. Je mi líto. Je to virus, chápu to. Jako respektuju to. Ale ve stejnou chvíli si říkám, i kdyby to každej chytil, jo, lidi umřou, což je strašné, ale… jakože nevyhnutelné?“

Po hloupém prohlášení, kterým Vanessa situaci kolem koronaviru jen zbytečně zlehčuje, se na herečku svalila vlna hatu. „Lidé jako Vanessa Hudgens reprezentují psychopatickou generaci, kterou vídáme v Paříži a Londýně, která se stále shlukuje na veřejných místech, protože slyšeli, že Covid-19 zasáhne spíše staré a velmi mladé a pro jejich věkovou kategorii není tak fatální,“ napsal například jeden ze sledujícíh na Twitter a dost svým textem herečce naložil.

A protože kritika na hvězdu Disney byl dost velký, Vanesse Hudgens nezbývalo nic jiného, než jít na sociální sítě a omluvit se. „Omlouvám se všem, kterých se mé poznámky dotkly. Uvědomuju si, že jsem vzhledem k situaci v naší zemi a ve světě řekla pár velmi necitlivých a nevhodných věcí. Tohle je pro mě obrovská připomínka toho, jaký dosah mají moje slova, teď víc než kdy jindy,“ napsala a my můžeme jen doufat, že podobnou hloupost už z pusy nevypustí. Nikdo z nás totiž nemůže vědět, kdy se zákeřný vir podaří lidstvu překonat.

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat