Právě vysíláme

Ve 12 letech budila strach jako Samara. Dnes je z představitelky děsivé holčičky půvabná žena

13. srpna 2022 8:10
Ve 12 letech budila strach jako Samara. Dnes je z představitelky děsivé holčičky půvabná žena

Kdo by neznal hrůzu nahánějící Samaru, holčičku ze známého hororu Kruh. Jak dnes vypadá dívenka, které se v jejích 12 letech všichni báli?

Kruh se stal kultovním hororem a postava Samary je fandům strašidelných snímků moc dobře známá. Děsivou holčičku ze studně si v jejím lidském podání zahrála Daveigh Chase, které bylo v době natáčení pouhých 12 let. Dnes Daveigh rozhodně neděsí, a naopak z ní vyrostla půvabná žena. Nyní již dvaatřicetiletá zrzka se na filmovém plátně příliš nevyskytuje a úspěch z Kruhu se jí nepodařilo překovat.

Daveigh však rozhodně není žádným svatouškem a v minulosti měla několikrát problémy se zákonem. V roce 2017 byla obviněna z krádeže auta. Několik měsíců předtím pak byla nařčena z toho, že svého známého, který se předávkoval, nechala umřít na silnici. Až vyšetřování ale zjistilo, že herečka se ničím neprovinila a muže se pokusila odvést do nemocnice. I rok 2019 nebyl pro blondýnku příliš úspěšný. Chase byla znovu zatčena kvůli několika přestupkům a několikrát byla zadržena kvůli drogám.

Články, které by tě mohly zajímat