Právě vysíláme

Ve firmě zjistili, že jim kočka „krade“ bankovky! Co se rozhodli s penězi udělat?

5. října 2021 10:10
Ve firmě zjistili, že jim kočka „krade“ bankovky! Co se rozhodli s penězi udělat?

Mysleli jste, že kočky jsou v celku velmi líná stvoření? Tak to jste ještě neslyšeli o kočce, která žije v jedné americké marketingové firmě a je pořádně zaneprázdněna!

Kočka žije ve firmě GuRuStuamerické Tulse. Jednoho dne přišel její zaměstnanec Stuart do práce a v místech, kde má číča svůj pelíšek, našel poházené bankovky. Nejprve nevěděl, jak se tam peníze mohly dostat, pak si ovšem uvědomil, že pelech se nachází u skleněných dveří s malou mezírkou. Lidé, kteří kolem nich procházeli a viděli malou číču, použili bankovky jako provizorní hračky, které však kočka nakonec ukořistila sama pro sebe.

„Hádám, že lidé neměli v úmyslu svůj dolar ztratit. Pravděpodobně ho použili k tomu, aby přilákali její pozornost, jenže netušili, že číča bude rychlá a během vteřiny je schopná člověka lehce hryznout a dolar ukrást,“ řekl serveru Boredpanda.com Stuart. Peníze, kterých se u kočičky začalo objevovat čím dál víc, se rozhodl věnovat na charitu podporující bezdomovce.

Později byla dokonce ve firmě založena menší nadace s názvem Cashnip Kitty. Dolary tak už lidé házejí kočičce dobrovolně a vědí, že putují na dobrou věc. To je nápad, co?

 

Zdroj: BoredPanda

Články, které by tě mohly zajímat