Právě vysíláme

Ve sporu Angeliny Jolie a Brada se přiostřuje. Jedno z dětí měl Pitt údajně škrtit

5. října 2022 16:10
Ve sporu Angeliny Jolie a Brada se přiostřuje. Jedno z dětí měl Pitt údajně škrtit

Rozvod Brada Pitta a Angeliny Jolie nabírá na obrátkách a už teď je jasné, že manželství této slavné dvojice opravdu nebylo ideální. Nové dokumenty odhalují, co přesně se mělo stát při letu, během něhož Brad údajně napadl nejen svou ženu, ale i děti.

Rozvod Pitta a Angeliny trvá již šest let a dvojice řeší nejenom péči o děti, ale i svou vinici ve Francii. Brad se soudí se svou stále ještě oficiální manželkou kvůli tomu, že bez jeho svolení prodala část vinice jistému milionáři. Angelina nyní podle serveru Variety zaútočila protižalobou, která má poukázat na Pittovo násilné chování. 

V dokumentech stojí, že Pitt po Jolie požadoval podepsání smlouvy o mlčenlivosti o jeho fyzickém a psychickém terorizování rodiny. Žaloba rovněž obsahuje detaily incidentu, který se měl odehrát na palubě soukromého tryskáče v roce 2016. Právě tam měl Pitt násilně napadnou nejenom svou ženu, ale údajně i nejstaršího nevlastního syna Madoxxe, který se chtěl matky zastat.

“Pitt popadl Angelinu za ramena a třásl s ní, až ji nakonec natlačil na zeď. Pak několikrát narazil pěstí do zdi,” stojí v dokumentech. Když se posléze matky chtěly zastat děti, Brad se vrhnul i na ně, Angelina ale zakročila a manžel jí způsobil poranění zad a lokte. “Děti statečně přiběhly na pomoc. Než bylo po všem, Pitt jedno z nich škrtil, druhé udeřil do obličeje. Některé z dětí ho prosily, aby přestal. Všechny byly otřesené, mnohé plakaly,“ cituje Variety dokumenty právního týmu, který Jolie zastupuje.

Jak dlouho se ještě rozvod kdysi velmi oblíbené dvojice potáhne? Jak dopadne a co ještě vypluje na povrch? To uvidíme!

Články, které by tě mohly zajímat