Právě vysíláme

Vědci určili, kdo je nejkrásnějším mužem světa! Co na tuto volbu řeknete vy?

10. února 2020 12:10
Vědci určili, kdo je nejkrásnějším mužem světa! Co na tuto volbu řeknete vy?

V loňském roce vědci prohlásili, že z hlediska vědy je nejkrásnější ženou na světě modelka Bella Hadid. Nyní byl zvolen nejkrásnější muž světa. Kdo se jím stal?

Slavných fešáků je na světě spousta. Vědci však nyní tvrdí, že nejkrásnějším mužem planety je herec Robert Pattinson! Jeho fyzická krása totiž z 92,15 % splňuje model krásy nazvaný „Zlatý poměr krásy“, který je stanovený od malířů a architektů a používá se už od dob renesance k posuzování uměleckých děl.

Vědci v čele s plastických chirurgem Julianem De Silvou poměřovali obličeje hned několika hollywoodských krasavců a zjistili, že Pattinsonovy obličejové proporce jsou téměř perfektní. Na dokonalé tváři se totiž prý délka ucha musí rovnat délce nosu a šířka oka se má rovnat vzdálenosti mezi očima. 33letému herci navíc lichotí i jeho výrazná brada, která mu na kráse jen přidává.

Robert Pattinson díky svému vzhledu tedy zvítězil a za sebou nechal samá velká jména. Na druhém místě se totiž umístil Henry Cavill a následovali Bradley Cooper, Brad Pitt a George Clooney, který skončil na čtvrtém místě.

 

 

Zdroj: CNN

Články, které by tě mohly zajímat