Právě vysíláme

Velké překvapení: Robert De Niro se v 79 letech stal posedmé otcem

10. května 2023 12:01
Velké překvapení: Robert De Niro se v 79 letech stal posedmé otcem

Slavný herec Robert De Niro všechny překvapil nečekanou zprávou. V 79 letech se stal po sedmé otcem.

Filmová ikona hollywoodských filmů se vážně činí. Herci se i v jeho pokročilém věku narodilo dítě s partnerkou o 35 let mladší. De Niro se tak stal už sedminásobným otcem. 

Herec zprávu potvrdil na premiéře filmu About My Father, která se konala v New Yorku. Reportérovi, který dotaz vznesl, Robert De Niro odpověděl, že dítě bylo plánované. Na otázku, zda je nadšený, odpověděl stroze: “Jsem v pohodě.”

De Niro se svou partnerkou (Profimedia)

Hercovi kolegové z nového filmu neměli o narození další potomka ani ponětí a zpráva je překvapila. „Bůh mu žehnej, i jeho drahé polovičce. Tiffany je tak krásná žena. Jednou přišla na natáčení i s rodinou a byla úžasná. Jsem za oba ráda,“ řekla Kim Cattrall. Herec Sebastin Maniscalco uvedl, že o těhotenství De Nirovi partnerky vůbec nevěděl.

Ačkoliv hercovi kolegové gratulují, odezva fanoušků na internetu je rozporuplná. De Nirovi je přeci jenom 79 let, a tak vyvstává otázka, jak moc si dospívání svého sedmého dítěte stihne užít. “To dítě nikdy nepozná svého otce,” zní například jeden z komentářů. Souhlasíte, nebo zastáváte názor, že na dítě není pozdě nikdy? Hlasujte v naší anketě!

Nahrávání ... Nahrávání ...

Články, které by tě mohly zajímat