Právě vysíláme

Velkolepá luxusní svatba Karlose Vémoly se odkládá. Veselka letos nebude

21. července 2021 12:10
Velkolepá luxusní svatba Karlose Vémoly se odkládá. Veselka letos nebude

Nejslavnější český MMA zápasník Karlos Vémola a jeho partnerka Lela Ceterová spolu nejenže čekají druhé dítě, ale měli se letos brát. Samotný Terminátor avizoval, že půjde o velkolepou událost. Letos je s luxusní veselkou pod širým nebem konec, kvůli novým okolnostem ji o rok odložil.

Karlos si potrpí na luxusu a nebojí se rozhazovat. Je tedy jasné, že jeho svatební den bude pojat ve velkém stylu, rozhodně nepůjde o obyčejnou veselku jen bude o rok později. Zápasník prozradil, že u obřadu by neměli chybět ani jeho oblíbení lvi.

„Svatbu přesouváme na příští rok ve stejném datu. Nečekali jsme, že nás potkají takové zdravotní komplikace. Karlose tento rok čekají náročné operace rukou. Já mám teď rizikové těhotenství,“ vysvětlila pro Blesk budoucí nevěsta. Veselka  se odkládá přesně o rok, protože je termín 28. července pro ostře sledovaný pár velmi důležitý, ve stejném datu se seznámili.

„Společně jsme vyhodnotili, že bychom si to ani neužili, jak jsme chtěli. A přece jen, svatba má být hlavně o nás dvou. Chceme si ji opravdu užít, a takhle by to prostě nebylo možné. Myslím, že jsme se rozhodli správně. Bereme to pozitivně i proto, že za rok bude mezi námi už další člen rodiny a budeme si moct vše s naší rodinou a přáteli opravdu užít dosyta,“ říká se situací smířená Lela.

Zraněného Karlose změna velkolepého plánu přece jen trápí více. „Co říct? Štve mě to samozřejmě. Odsouváme svatbu, musel jsem zrušit zápas… Komplikací je moc a přiznávám, že mi kazí náladu,“ říká smutně terminátor.

„Lela má rizikové těhotenství, mě čekají operace, pak asi dostanu sádru, ani bych nemohl mít na svatbě sako. Ale hlavně by to neproběhlo ve správné náladě, a to by byla škoda. Vynahradíme si vše za rok,“ má jasno Vémola, který má první operaci ruky za sebou a dělá maximum pro to, aby se brzy vrátil do ringu.

Články, které by tě mohly zajímat