Právě vysíláme

Velmi netradiční pár: Mladík (23) se zamiloval do seniorky (76)

3. prosince 2020 13:10
Velmi netradiční pár: Mladík (23) se zamiloval do seniorky (76)

Říká se, že věk je jen číslo a v lásce nehraje žádnou roli. I to si ostatně myslí i velmi zvláštní pár, který od sebe dělí 53 let.

Gary je 23 let starý muž, který má zálibu v randění s o dost staršími ženami. Jeho současnou přítelkyní je totiž Almeda Harwick, které je 76 let a mohla by být jeho babičkou. Dvojice se navíc seznámila, když Garymu bylo pouhých sedmnáct a poprvé se setkali na pohřbu Almedinýho syna.

Netradiční pár je spolu velmi šťastný a do médií se nebojí mluvit ani o svém sexuálním životě. „Je to opravdu moje vysněná žena a fyzická stránka našeho vztahu nemohla být lepší,“ řekl Garybritském televizním pořadu a dodal, že Almeda je nejenom skvělou přítelkyní, ale i vášnivou milenkou. Stejně to pak vidí i Almeda. „Bylo to úžasnější než všechny mé nejdivočejší sny,“ přiznala.

Zamilovaná dvojice chce být slavná na sociálních sítích, a dokonce si založila profil i na placené aplikaci OnlyFans, kde chce sdílet pikantnosti z jejich soukromí. Kolik bude mít fanoušků? To se neodvážíme hádat.

 

Zdroj: The Sun

Články, které by tě mohly zajímat