Právě vysíláme

VÉMOLA konečně zareagoval na výzvu od MARPA! Stane se zápas realitou a co řekl na rapperovu adresu?

9. prosince 2019 14:10
VÉMOLA konečně zareagoval na výzvu od MARPA! Stane se zápas realitou a co řekl na rapperovu adresu?

Mohl to být další „zápas století“, nakonec z něj ale pravděpodobně nic nebude. Karlos „Terminátor“ Vémola konečně reagoval na nabídku Marpa utkat se v ringu. Co populárnímu rapperovi vzkazuje?

„Pokud se mu dneska podaří dostat přes Rytmuse, tak Marpovi v postoji namlátím. Ale on výzvu od opravdového zvířete nepřijme.“ Přesně to řekl Vémola loňský rok v O2 areně, když se konal velký zápas dvou velkých hip-hopových legend, Marpa a Rytmuse. A protože Marpo svého slovenského kolegu tenkrát opravdu porazil, všechny zajímalo, co řekne na Vémolovu výzvu.

Český rapper tehdy nebral nabídku na zápas vůbec vážně a Karlosovi se vysmál. Po skoro jednom roce ovšem  překvapil a před pár dny řekl, že výzvu nakonec přijímá a rád se s Vémolou utká v boxu. „Respektuji tě jako zápasníka, hodně, ale jednou jsi něco řekl, tak dostůj svému slovu,“ vzkázal profesionálovi MMA.

Co na to Terminátor?

Pár dní nechtěl Vémola celou situaci komentovat. Nyní se ovšem webu isport.cz podařilo získat jeho vyjádření a my konečně víme, co říká na Marpovo prohlášení. „Když jsme tenkrát byli ve stejné organizaci a byl o takové zápasy zájem, tak ani nepíp. A vykřikuje teď, když ví, že jsem v Oktagonu, který boxerské zápasy nedělá. Navíc jsem zraněný. Ale jestli se mnou opravdu chce zápasit, tak jedině pod hlavičkou Oktagonu, ať jedná s nimi, a ne přes média,“ řekl Vémola a dodal, že ho Marpova výzva vůbec nezajímá. On chce totiž podle svých slov souboj se skutečným zápasníkem, a ne se zpěvákem.

„Měl jsem tehdy mylné informace. Myslel jsem, že je opravdu profesionální thajboxer. Vyzval jsem ho v euforii po zápase, a pak za mnou začali chodit lidi, a říkali mi, proč jsem vyzval zpěváka,“ komentoval vznik výzvy. „Trenér Macháček mi pak řekl, že měl Marpo jen pět zápasů a pro mě by byl potrava. Já skutečně nevěděl, že není tak vyzápasený. Takže, jestli jsem vyzval někoho, koho jsem neměl, tak se omlouvám. Budu se samozřejmě už soustředit jen na bojovníky,“ řekl Vémola, pro kterého je zřejmě celá záležitost s Marpem ukončena. Nebo snad ještě změní názor?

Co Vémola řekl o Marpovi v ještě v lednu loňského roku? Podívejte se:

 

Zdroj: isport.cz

Články, které by tě mohly zajímat