Právě vysíláme

Vémola porazil Marpa v boxu. Zápas skončil bučením fanoušků

22. května 2022 9:20
Vémola porazil Marpa v boxu. Zápas skončil bučením fanoušků

Profesionální zápasník Karlos Vémola se utkal v ringu s rapperem a muzikantem Marpem. Zápas nedopadl přesně tak, jak by si fanoušci představovali a po skončení bučela a pískala celá O₂ arena.

Karlos se s Marpem utkal v boxu a rappera porazil TKO ve čtvrtém kole. Zápas pod záštitou organizace Oktagon byl rozhodčím ukončen pro nedostatečnou aktivitu Marpa. Právě to ovšem považují diváci a fanoušci za blamáž a po verdiktu se bučení a pískání ozývalo celou halou. I reakce na sociálních sítích nejsou dobré a fandové jsou zklamaní. V jejich očích byl totiž zápas ukončen neprávem. Samotný Marpo pak v pozápasovém rozhovoru uvedl, že i jeho ukončení mrzí a nechápe důvod.

Ačkoliv Vémola vyhrál, i on byl ze zápasu mírně rozladěný. Pro server iSport, cz uvedl, že i on by rád v zápasu pokračoval, avšak vítězství by bylo jasně jeho. Naštvalo ho pak chování Marpova trenéra, který mu prý po zápasu ani nepodal ruku. “Tenhle člověk nemá na sportovním utkání co dělat. Vyhrožoval, že si mě pak najde. Ten frajer zamrznul někde v devadesátkách,” řekl. 

 

Články, které by tě mohly zajímat