Právě vysíláme

Vémola se poprvé vyjádřil po prohraném zápasu. Proč nebyl na tiskovce a jakou udělal chybu?

22. května 2023 11:39
Vémola se poprvé vyjádřil po prohraném zápasu. Proč nebyl na tiskovce a jakou udělal chybu?

Karlos Vémola prohrál možná svůj nejdůležitější zápas v životě. Po sobotní prohře s rivalem Patrikem Kinclem opustil pražskou O2 arenu přímo po boji a celý víkend se stranil veřejnosti. Nyní zápasník MMA podal vyjádření na svém instagramu.

Dlouho očekávaný a dosti osobní zápas dvou velkých rivalů je u konce a Vémola přiznává, že samozřejmě nevyšel podle jeho představ. Slavný zápasník MMA nyní na instagramovém profilu připouští, že se během nej dopustil zásadní chyby. „Do pátého kola jsem šel s tím, že vedu. Kdybych věděl, že to tak není, nastoupil bych do posledního kola jinak a klidně bych riskoval i to, že se nechám knockoutovat… Patrik je šampionem, tak to prostě je. Pokud chcete šampiona porazit, musíte ho přejet nebo ukončit, a to se mně bohužel nepovedlo,“ píše český Terminátor a dodává, že do váhové kategorie 84 kilo se už vracet nebude. Nechce totiž hazardovat se zdravím a jeho tělo už zkrátka takový nápor neunese.

Vémola rovněž zveřejnil důvod, proč chyběl na pozápasové tiskové konferenci. „Bohužel to moje oči v zápase dost odnesly a musel jsem rovnou do nemocnice na vyšetření. Kdo mě zná tak ví, že respektuji soupeře a dokážu i po prohře plnit své povinnosti, ale zdraví bylo přednější,“ upřesnil zápasník a dodal, že s organizací Oktagon má v budoucnu domluvené další zápasy.

K prohranému zápasu se vyjádřila i Vémola manželka Lela. Ta ve svém postu popsala Karlose jako statečného bojovníka, který umí přijímat i prohry a posílit se z nich. „Karlos má potenciál naučit poučit se z prohry a vrátit se ještě silnější do dalších zápasů. Jeho odhodlání a vytrvalost jsou obdivuhodné a slouží jako inspirace pro ostatní bojovníky,“ napsala dvojnásobná maminka.

Články, které by tě mohly zajímat