Právě vysíláme

Veronika Arichteva se pustila do rekonstrukce staré vily. Narazila na velký problém

4. června 2022 9:52
Veronika Arichteva se pustila do rekonstrukce staré vily. Narazila na velký problém

Herečka a moderátorka Evropy 2 Veronika Arichteva se s manželem pustila do velké věci. Společně renovují 150 let starou vilu.

Veronika si s rodinou vysnila nádherné bydlení ve zrekonstruované historické vile. Opravit tak hodně let starou budovu ovšem stojí dost práce, a především peněz. Arichteva si nyní na instagramu posteskla nad tím, jaké překážky se jim při renovaci stáví do cesty. 

“To jsme si zas vymysleli hovadinu,” začala herečka. “To bylo samý… tohle bude stát tolik a tohle tolik. To dáme ne?! Dáme. A ono to všechno stojí 2x tolik! To dáme ne? No nevím,” postěžovala si nad zvyšující cenou stavebního materiálu. Přesný původní plán, jak bude dům vypadat, tedy museli manželé trochu pozměnit.

 “U něčeho musíme upustit z původního plánu a představy aspoň trochu, aby si to furt zachovalo ten náš první pocit z toho domu… A něco prostě bude časem. Někdy. Snad,” dodala s tím, že se ale svého snu nevzdá a je ochotná začít razantně šetřit. Velkou oporu má i u svých sledujících. Ti v komentářích drží Veronice palce a všichni ti, kdo staví, pro ni mají pochopení. 

Články, které by tě mohly zajímat