Právě vysíláme

VERONIKA ARICHTEVA si THAJSKO užívá plnými doušky. Dokonce ochutnala i larvy!

21. února 2019 13:10
VERONIKA ARICHTEVA si THAJSKO užívá plnými doušky. Dokonce ochutnala i larvy!

Veronika Arichteva si v těchto dnech užívá dovolenou v Thajsku se svým manželem, režisérem Biserem Arichtevem. A protože tato země nabízí mnoho zajímavých pokrmů, rozhodla se oblíbená herečka a moderátorka Evropy 2 ochutnat něco, na co by většina z nás rozhodně neměla odvahu.

To, že se Veronice Thajsku velmi líbí, je jasné podle jejích krásných fotografií na Instagramu. V této zemi však půvabná brunetka rozhodně není poprvé. Jak sama na sociálních sítích přiznala, právě v Thajsku si před šesti lety s ještě tehdejším přítelem Besirem slíbili, že se vezmou. A jelikož slib dodrželi a opravdu později proběhla svatba, nyní si tuto krásnou exotickou zemi užívají jako manželé.

Dovolená není jen o poznávání nových míst, je to i o tom, zkusit věci, na které jsme nikdy předtím neměli odvahu. A právě i samotná Verča si řekla, že pobyt v Thajsku je ideální příležitostí proto, ochutnat místní specialitu, nad kterou by se většině lidí zvedal žaludek.

Při návštěvě thajské tržnice si členka populárního tria 3v1 řekla, že je na čase sebrat všechnu odvahu a ochutnat larvy a cvrčky. A jelikož zjevně nic podobného předtím nejedla, rovnou se u toho i natočila. „Na tohle jsem nikdy dřív neměla odvahu… Normálně je to dobrý! Jako pravý český brambůrky, možná trochu arašídy. Toho posledního jsem zajedla zase larvičkou,“ napsala Veronika k vtipnému videu. Jak je vidět, sníst hmyz pro ni nebyl zas tak velký problém a moderátorce larvy dokonce zachutnaly.

Veroniko, tleskáme, my bychom na to odvahu asi neměli! ?

Zdroj: Instagram

Ben Cristovao nový klip šíří jen na Instagramu

Články, které by tě mohly zajímat