Právě vysíláme

Vévodkyně KATE porodila chlapečka v prostředí luxusní porodnice. Neuvěříte, jaký komfort měla k dispozici!

24. dubna 2018 13:10
Vévodkyně KATE porodila chlapečka v prostředí luxusní porodnice. Neuvěříte, jaký komfort měla k dispozici!

Včera se Británie dozvěděla radostnou zprávu. Vévodkyně Kate porodila svého třetí potomka. V jakém prostředí přišel chlapeček na svět?

Kate porodila v soukromém křídle Lindo Wing nemocnice St. Mary’s Hospital v západolondýnském Paddingtonu. Tato porodnice je velmi prestižní a je známá pro luxusní komfort, který svým pacientům nabízí.

Pro maminky jsou tu připraveny chutné pokrmy vyrobené z prvotřídních potravin a menu je dokonce složeno i z vegetariánských a veganských pokrmů. K snídani jsou navíc podávány různé druhy ovocných džusů, jogurtů, salátů, cereálií a pečiva.

ČTĚTE TAKÉ: KATE a WILLIAM ukázali svého novorozeného chlapečka. Podívejte, jak je roztomilý!

I vybavení jednotlivých pokojů je nadstandardní. V každém je k dispozici kabelová televize, denní tisk, wi-fi a několik prostorných skříní. Aby navíc mohly maminky příchod miminka oslavit přípitkem s rodinou, je v nemocnici i vinný sklípek.

Porod půvabné vévodkyně proběhl bez problémů a za přítomnosti prince WilliamaKate měla k dispozici hned několik lékařů, přičemž porodník Guy Thorp-Beeston a gynekolog Alan Farthing asistovali už u porodu staršího George a Charlotte.

 

Zdroj: DailyMail

Nejkrásnější fotky z porodů, které vás dojmou

Články, které by tě mohly zajímat