Právě vysíláme

Vévodkyně Meghan je těhotná. S princem Harrym čekají druhé dítě

15. února 2021 9:10
Vévodkyně Meghan je těhotná. S princem Harrym čekají druhé dítě

Princ Harry a vévodkyně Meghan čekají druhé dítě. Jejich téměř dvouletý syn Archie se tak dočká bratříčka, nebo sestřičky. Zprávu potvrdil mluvčí páru poté, co bývalá herečka sdílela na svém Instagramu fotografii s těhotenským bříškem.

„Můžeme potvrdit, že Archie se stane velkým bráškou. Vévoda a vévodkyně ze Sussexu mají obrovskou radost z toho, že čekají druhé dítě,“ uvedl mluvčí páru.

Černobílá fotografie, kterou Meghan sdílela na svých sociálních sítích, ji zachycuje odpočívající pod stromem v náručí svého manžela a rukou na rostoucím břiše.Archie bude brzy velkým bráchou,“ napsala vévodkyně k fotografii, kterou vyfotil Misan Harriman. Ten stál za objektivem také na svatbě královského páru.

Radostná zpráva přišla jen pár měsíců poté, co Meghan v názorovém článku v americkém listu The New York Times napsala, že v červenci potratila. „Tiskla jsem k sobě své prvorozené dítě a věděla jsem, že přicházím o druhé,“ popsala.

Začátkem měsíce uspěla vévodkyně se žalobou na bulvární list Mail, který v únoru 2019 otiskl v pěti článcích její ručně psaný dopis adresovaný otci Thomasi Merkleovi. Ten Meghan napsala po svatbě s princem Harrym. Bulváru měl soukromý list poskytnout sám otec vévodkyně.

Zdroj: ČTK, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat