Právě vysíláme

Victoria’s Secret najala do své kampaně první transgender modelku!

5. srpna 2019 14:10
Victoria’s Secret najala do své kampaně první transgender modelku!

Valentina Sampio je úspěšná úspěšná modelka, jenž se zviditelnila svou fotografií na obálce prestižního magazínu Vogue. Nyní má dvaadvacetiletá kráska další důvod k úspěchu. Jako první transgender žena bude totiž údajně předvádět pro slavnou značku Victoria´s Secret.

Valetina se na Instagramu pochlubila fotografií, jenž její fanoušky velmi potěšila. Na snímku je totiž modelka v zákulisí focení značky Victoria’s Secret a vypadá to, že pro další kolekci luxusního spodního prádla nafotí kampaň a možná se zúčastní i další módní přehlídky.

Samotná značka zatím účast Valentiny ve své kampani neokomentovala. Modelka se však prací na sociálních sítích velmi chlubí a ze zákulisí focení dokonce zveřejnila i krátké video s popiskem: „Nikdy nepřestaňte snít, pánové!“

Najmutí transgender modelky je pro Victoria’s Secret rozhodně dobrý tah. V minulosti totiž značka musela vysvětlovat tvrzení svého bývalého marketingového ředitele Eda Rezneka, který na veřejnosti prohlásil, že by pro show nikdy transgender nebo plus size modelku nenajal. Právě tento výrok ho ostatně i o místo připravil.

 

 

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat