Právě vysíláme

Video: ARNOLD SCHWARZENEGGER byl napaden. Neznámý muž na něj vší silou zaútočil zezadu

19. května 2019 13:10
Video: ARNOLD SCHWARZENEGGER byl napaden. Neznámý muž na něj vší silou zaútočil zezadu

Slavný akční hrdina a bývalý guvernér Kalifornie, Arnold Schwarzenegger se stal terčem vskutku bizarního útoku. Stalo se tak na akci, která nese jeho jméno, Arnold Classic Africa, a která se pořádala s Jižní Africe.

Arnold Classic Africa je sportovní událost pořádaná v Jižní Africe pro děti všech věkových kategorií. Hollywoodský herec byl její hlavní hvězdou. Představitel ikonických filmových rolí si zrovna povídal s fanoušky a natáčel video na Snapchat, když se k němu zezadu přiřítil muž, vyskočil a oběma nohama ho vší silou kopl do zad.

Neznámý útočník se chtěl zjevně pyšnit faktem, že srazil bývalého Terminátora na kolena, leč jeho záměr mu nevyšel. Jednasedmdesátiletý herec napadení bez problémů ustál a nedal na sobě skoro nic znát.

Muže okamžitě zpacifikovala ochranka a násilím ho z místa vyvedla.

Co se Schwarzeneggera týče, daří se mu dobře. Herec hned po útoku fanouškům vzkázal, že se „nemají o co strachovat“ a že mu ani nedošlo, že ho někdo kopl, do té doby než viděl záběry útoku níže.  A vtipně ještě poznamenal, že je rád, že mu útočník nahrávané video nepřerušil.

A jaký je osud drzého rváče? O tom zahraniční servery zprávu nepřinesly. Podle některých proti němu žádné obvinění slavný herec nevznese, ale nehledě na to, muž se pravděpodobně bude muset ze svého neuváženého činu zpovídat před policií. Poučení? S Arnoldem není radno si zahrávat.

Mrkněte na záznam celého incidentu.

Zdroj: TMZ.com

Články, které by tě mohly zajímat