Právě vysíláme

VIDEO: Dexter chodí jen po zadních nohou. Jeho chůze všem připomíná tu lidskou

23. listopadu 2021 15:37
VIDEO: Dexter chodí jen po zadních nohou. Jeho chůze všem připomíná tu lidskou

Všichni se asi shodneme, že mazlíčci nám do života vnáší lásku a celkově ho zkvalitňují. Ať už máte doma kočku nebo psa, zvířecího parťáka berete jako rodinného příslušníka, kamaráda a spřízněnou duši.

Stejně jako lidé, i kočky a psi jsou osobnosti, mají svoje návyky a zlozvyky, jiné věci je dokáží naštvat a jiné naopak zabavit. Mnozí mají různé schopnosti a talent. Možná se ptáte, talent na co?

 

Třeba šestiletý Dexter se naučil chodit po dvou zadních nohách po tom, co při autonehodě přišel o přední končetinu. Videa kráčejícího Dextera jsou populární hlavně na tiktoku, kde už má přes 620 tisíc sledujících. Většina jeho fandů se shodne na tom, že jim chůze Dextera po dvou zadních nápadně připomíná chůzi lidskou.

 

Auto srazilo Dextera tak nešťastně, že mu přejelo obě přední nohy. Jednu mu veterináři museli nakonec amputovat, ale i se třemi packami si Dexter nakonec oblíbil styl chůze, který opravdu spíše připomíná tu lidskou.

 

Dexterův páníček říká, že kamkoli se svým chlupáčem přijde, setkává se jen s pozitivními reakcemi. Lidi většinou žasnou nad tím, jak obratně se pejsek i takovým handicapem dokáže pohybovat, a vyjadřují mu svůj obdiv. Mrkněte na videa níže a řekněte sami.

 

 

Články, které by tě mohly zajímat