Právě vysíláme

VIDEO, které vás rozpláče! Matka se setkala se svou zesnulou dcerou ve virtuální realitě

10. února 2020 13:10
VIDEO, které vás rozpláče! Matka se setkala se svou zesnulou dcerou ve virtuální realitě

Ačkoliv mnoho lidí na virtuální realitu nadává a tvrdí, že může bránit v tom vidět skutečný svět, věřte, že mnohdy umí být i k užitku. Zprostředkovala totiž setkání, které vás dožene k slzám!

V Jižní Korei se povedlo něco úžasného. Tamní obyvatelce umřela v roce 2017 na leukémii malá dceruška, které bylo sedm let. A ačkoliv si nešťastná matka myslela, že ji už nikdy neuvidí, skrze virtuální realitu mohla svou holčičku znovu spatřit.

Projekt I Met You zveřejnil video, které dojme i toho největšího cynika. Odborníkům na virtuální realitu se totiž podařilo podle podoby skutečné dívenky jménem Nayeon vytvořit postavu v iluzorním světě, kterou poté mohla matka spatřit.

Dojemné video toho, jak maminka s pláčem na imaginární děvčátko mluví a snaží se ho obejmout, už vidělo na YouTube přes 7 milionů lidí. V komentářích se pak diváci shodují, že je záznam rozplakal, a ačkoliv nerozumí tomu, co matka říká, určitě je to jedna z nejdojemnějších věcí, co za poslední dobu spatřili. Zároveň se ovšem shodují v tom, že pro samotnou ženu musela být celá situace velmi těžká, protože v ní zajisté probudila staré rány.

 

 

Zdroj: resetera.com, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat