Právě vysíláme

Video, kterému neuvěříte! Matka nechala řídit svého šestiletého syna auto v rychlosti 130 km/h

22. listopadu 2019 12:10
Video, kterému neuvěříte! Matka nechala řídit svého šestiletého syna auto v rychlosti 130 km/h

O matku z Ruska se kvůli jejímu chování začala zajímat i policie, ona však na způsobu svojí „výchovy“ nevidí vůbec nic špatného.

Při pohledu na tohle video se asi většina rodičů nebude stačit divit. Záběry totiž ukazují šestiletého chlapce, který překračuje rychlost 130 km/h. Už to působí šíleně, ještě bizarnější věc ale představuje fakt, že si ho celou dobu natáčí jeho vlastní matka.

Je na svého syna pyšná

To, že šlo prázdnou silnici a nemohl tak být ohrožen nikdo další, už na věci mnoho nemění. Video si samozřejmě vysloužilo hodně pozornosti a mnoho negativních komentářů. Matka chlapce, kterou je devětadvacetiletá Ruska Agin Altynbajeva, se k celé věci vyjádřila, ale její slova vás asi překvapí.

Žiji, jak chci. Ničeho nelituji, jsem klidná. Nepotřebuji vaše debilní komentáře. Nezkusili jste si můj život. Nemáte právo mě soudit.

Podle všeho je Ruska na syna pyšná, svoje děti obecně vychovává dost netypickým způsobem. Děti se například také učí střílet ze zbraně. Agin se tak prý synům snaží vynahradit absenci otce. Otázkou zůstává, co na takové vysvětlení řekne policie, která se o případ zajímá.

Zdroj: Daily Mail, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat