Právě vysíláme

VIDEO: Náhodný chodec zachytil psa, který padal z devátého poschodí

23. října 2020 11:34
VIDEO: Náhodný chodec zachytil psa, který padal z devátého poschodí

Malá fenka rasy Shih Tzu má za sebou hrozný zážitek.

Fenka jménem Mel se podruhé narodila. Mel žije v Brazílii, ve městě Ribeirao Preto v devátém patře vysokého domu. Jednoho dne si hrála na balkoně a napadlo ji, vyskočit na okraj zábradlí.

Až pozdě si uvědomila, jaká hloubka čeká na druhé straně. 30metrová výška ji paralyzovala do té míry, že nebyla schopná skočit zpátky na balkon. Zůstala balancovat na okraji zábradlí a pustila se do nešťastného štěkání.

Právě to upoutalo náhodného chodce. Když Joao Augusto nejdříve uslyšel a následně i spatřil vyděšené zvíře v devátém patře, bylo mu jasné, že pád z takové výšky by nepřežilo. Zároveň bylo zřejmé, že je jen otázkou času, kdy psík spadne, protože byl čím dál nervóznější.

A pak se to skutečně stalo. Mel uklouzla nožička a řítila se k zemi.

Augusto se mezitím snažil od správce domu sehnat velký kus látky, který by mohli natáhnout a Mel do něj zachytit, ale na to nakonec nebyl čas.

Augusto rozpřáhl ruce a doufal, že dokáže padajícího psíka zachytit.

Náraz ho srazil na kolena a na několik okamžiků mu vyrazil dech, ale co bylo podle jeho slov důležitější, Mel byla v pořádku. A ona ani její vděčný páníček na hrdinský čin Augusta nikdy nezapomenou.

Zdroj: justsomething.co.uk

Články, které by tě mohly zajímat