Právě vysíláme

Vládní tiktokeři pod palbou kritiky: Anna Šulcová na dlouhou dobu poškodila svoje jméno, říká VláďaVideos

30. ledna 2021 11:53
Vládní tiktokeři pod palbou kritiky: Anna Šulcová na dlouhou dobu poškodila svoje jméno, říká VláďaVideos

Známý youtuber VláďaVideos se v rozhovoru pro Blesk vyjádřil ke kampani dvou svých kolegů youtuberů – Anny Šulcové a Jakuba Gulaba, kterou si u nich zaplatila vláda v rámci popularizace problematiky covidu mezi mladými. A nebral si servítky.

Podle něj byl výběr dvou zmíněných influencerů dosti nešťastný. „Za mě je to špatná volba,“ říká youtuber. „Měl by se tomu věnovat člověk, který se tímto tématem zabývá už delší dobu a všichni to o něm ví. Nejlepší by byl Kovy nebo Dominik Feri. Přijde mi úsměvné, že to dělá komediální dvojice Anna Šulcová s kamarádem Jakubem Gulabem,“ uvedl pro Blesk Vláďa Kadlec.

Vyhrazuje se taky k honoráři, který vláda influencerům zaplatila. „V této době by mi přišla každá částka neadekvátní. Píší mi matky samoživitelky, že nemají na jídlo. Podnikatelé nemají na živobytí a tady se vyhazují takové peníze na kampaň. Rozumím lidem, že jsou naštvaní, patřím mezi ně!“ nebere si servítky.

Podle Vládi Kadlece je rovněž nešťastné, že po vlně kritiky, která se na propagační videa a jejich autory snesla, zmínění influenceři mažou na svých účtech kritické komentáře. „Nabádat lidi k očkování je správné. Ale když souhlasila (Anna Šulcová) s tímto druhem spolupráce, měla by se naučit přijímat kritiku a nemazat negativní komentáře pod videi. Jednou něco takového udělala, tak by si za tím měla stát! Pod jejím videem se na to ptá spousta lidí, proč smazala jejich komentář. Přeci má nějaký PR tým, který ji měl na tuto situaci připravit. Asi dost selhali. Její jméno zůstane poškozené, obávám se, že na hodně dlouhou dobu,“ uzavírá populární youtuber.

Co si o vládní kampani myslíte vy? Napište nám do komentářů.

 

Zdroj: Blesk

Články, které by tě mohly zajímat