Právě vysíláme

Vojta Kotek konečně našel tu pravou. Tajně se oženil a stane se otcem

1. července 2022 8:10
Vojta Kotek konečně našel tu pravou. Tajně se oženil a stane se otcem

Herec Vojta Kotek se ve čtvrtek oženil. Svatbu se mu podařilo před širokou veřejností utajit, za manželku si vzal přítelkyni Radanu, s níž tvoří pár více než rok. A jak prozradily fotografie z obřadu, dvojice je v radostném očekávání.

Vojta Kotek dlouho hledal partnerku, s níž by si naprosto rozuměl. Zhruba před rokem se však na veřejnosti začal objevovat po boku nové ženy, o níž prozradil, že se jmenuje Radana. Ta mu učarovala natolik, že se herec rozhodl požádat ji o ruku a ve čtvrtek se oficiálně stal jejím manželem. Pár si řekl „ano“ v přírodě nedaleko Orlíku ve tři hodiny odpoledne.

Dvojice se svatbu rozhodla pojmout v jednoduchém stylu. Jak je znát z fotografií, nevévodily jí žádné bohaté róby, naopak bylo přímo žádoucí, aby se hosté oblékli opravdu letně. Nevěsta na sobě měla jednoduché bílé šaty a dorazila na obřad v retro autobuse, ženich zase ve žlutém „broukovi“ oděný tradičně do obleku s bílou košilí. Nepřehlédnutelní pak byli na veselce indiáni.

Na co však putoval první pohled všech, bylo rostoucí bříško Radany. Zdá se tak, že novomanželé jsou v radostném očekávání a brzy se stanou rodiči. Pětatřicetiletý herec se loni v březnu pro Magazín DNES nechal slyšet, že je na rodinu připravený. Zároveň ale nikam nespěchal. „Jsem strašně rád, když to lidi okolo mě prožívají, ale vidím, že je to vždycky zastihne v čase, kdy jsou na rodinu a rodičovství ready se vším všudy. A intuitivně cítím, že i mně se to stane ve chvíli, kdy to bude vončo,“ uvedl tehdy.

Články, které by tě mohly zajímat