Právě vysíláme

Vojta Kotek má syna. Chlapeček dostal velmi zvláštní druhé jméno

7. října 2022 13:40
Vojta Kotek má syna. Chlapeček dostal velmi zvláštní druhé jméno

Vojtěch Kotek se stal tátou. Prostřednictvím instagramu zveřejnil herec a režisér i jméno chlapečka, které je opravdu velmi zajímavé. 

V pátek 7. října se Kotek se svou manželkou dočkali prvního potomka. Na svém profilu zveřejnil herec zatím jediný příspěvek, a právě tím je fotografie ručičky jeho novorozeného syna. “Je tu s námi! Vítej synáčku! Milujeme tě,” napsal a rovnou odtajnil i jméno.

Novopečení rodiče se rozhodli pro jméno Hubert I. Šman. Celé chlapečkovo jméno tedy zní Hubert I. Šman Kotek. Proč se rodiče rozhodli k takovému jménu? To pár naznačil v reportáži pro CNN Prima News. “Já jsem si vždy v okruhu přátel dělal legraci, že jestli budu mít syna, tak bych chtěl, aby se jmenoval Ježíš. Ono to zní ambiciózně, ale když si k tomu řeknete to příjmení, tak z toho vyleze vtip,” řekl Kotek. “S největší pravděpodobností, protože máme židovské předky, tak by se měl jmenovat Šman. My jsme mu tak už z legrace začali říkat. Obávám se, že mu to zůstane. Tak nám asi moc nepoděkuje,“ dodal herec ještě před porodem. A svého slova dostál! 

Články, které by tě mohly zajímat