Právě vysíláme

Vojtaano má venku singl Nikdo. Složil titulní píseň ke komedii Vyšehrad: Fylm

5. dubna 2022 10:12
Vojtaano má venku singl Nikdo. Složil titulní píseň ke komedii Vyšehrad: Fylm

Komik, zpěvák a moderátor Evropy 2 má venku nový singl. Vojtaano složil titulní píseň Nikdo k snímku Vyšehrad: Fylm.

Diváci v kinech se tak můžou těšit hlavně na moderní klubovou muziku, hip-hop nebo house. Několik starších osvědčených hitovek jako třeba Lavina, Haluze nebo Máš koks?! doplní nové songy v různých žánrech i jazycích. „Například Downtown je nadupaná anglicky zpívaná pecka, a kromě českých textů pak zazní ve filmu třeba i thajština,“ svěřil se Vojtaano.

Song Nikdo hraje ve filmu podstatnou roli. „Jedná se o takový osudový, rozchodový, epický cajdák. Text písně je přímo inspirován vztahy hlavních hrdinů filmu. A přesto, že se jedná tak trochu o prvoplánový doják, snažil jsem se do textu dostat taky nadhled a nadsázku. Za jednoduchým textem se skrývá i jednoduchá životní pravda. Nikdo vás nezná, nerozumí…,“ doplnil Vojtěch Záveský, který si ke spolupráci na písni pozval zpěvačku Pavlu Zeman. „Chtěl jsem, aby ta  píseň byla opravdovým příběhem dvou lidí. Společně jsme tak nazpívali můj zatím jediný opravdový duet, který bude, jak doufám, hudební ozdobou filmu,“ dodal zpěvák.

Komedie Vyšehrad: Fylm navazuje na velmi oblíbený, ale dost nekorektní internetový seriál v hlavní roli s Jakubem Štáfkem. V kinech se objeví od čtvrtka 14. dubna 2022.

Články, které by tě mohly zajímat