Právě vysíláme

Vousy a divný účes! KEANU REEVES se změnil k nepoznání

6. srpna 2019 12:10
Vousy a divný účes! KEANU REEVES se změnil k nepoznání

V začátcích své filmové kariéry natočil herec Keanu Reeves komedii naznanou Skvělé dobrodružství Billa a Teda. A ačkoliv film nesklidil závratný úspěch, nyní probíhá natáčení sequelu a Keanu se v těchto dnech nachází na place.

První díl komedie s mladým Keanum Reevesem a Alexem Winterem pojednával o sedmnáctiletých mladících milujících rock, kteří se díky neznámému muži ocitnou v časoprostoru a setkají se s významnými osobnostmi jednotlivých století.

Nový díl filmu ponese název Bill a Ted: Tváří tvář hudbě a zatím není známo o čem přesně bude pojednávat. Už teď je však jasné, že ukáže hlavní hrdiny jako dospělé muže, kteří mají vlastní rodiny. Samotný Keanu Reeves byl totiž vyfocen uprostřed natáčení v kostýmu, ve kterém by ho snad ani ti největší fanoušci nepoznali. Slavný fešák měl na sobě umělý plnovous a podivný účes, který mu rozhodně nelichotí.

Vypadá to, že v připravovaném filmu Keanu rozhodně za fešáka nebude. Jelikož se ale jedná o komedii můžeme mu tento vzhled lesního muže pro jednou odpustit.

 

 

Zdroj: Cosmopolitan

Články, které by tě mohly zajímat