Právě vysíláme

Výchova Brada a Angeliny? Děti neměly žádná pravidla. V domě bylo až 6 chův

23. srpna 2022 12:51
Výchova Brada a Angeliny? Děti neměly žádná pravidla. V domě bylo až 6 chův

Brad Pitt a Angelina Jolie už dlouho dobu nejsou snovým párem a dvojice prochází velmi složitým rozvodem. Na veřejnost se navíc dostalo mnoho nepříjemných skutečností, které napovídají tomu, že manželství této dvojice bylo velmi bouřlivé.

Ačkoliv se zprvu jednalo o velkou pohádku, nakonec se hollywoodská dvojice dočkala špatného konce. V roce 2016 totiž BradAngelinou oznámili rozchod a manželství skončilo. Důvodem pak bylo Pittovo chování a závislost na alkoholu. Téhož roku měl navíc herec napadnout Angelinu i jejího nejstaršího syna Madoxe během soukromého letu.

Na veřejnost se dál dostávají informace o tom, jak společný život Angeliny a Brada vypadal. Deník DailyMail píše o výchově dětí a o tom, že práce chůvy nebyla v rodině vůbec jednoduchá.

Počet chův se pohyboval od šesti do devíti a každá chůva měla na starost jedno dítě. Dle DailyMail pak v rodině nevládla tvrdá ruka a děti si dělaly, co chtěli. K snídani prý údajně například žádaly pouze sladkosti. Madox, Pax, Zahara, Shilo a dvojčata Knox a Vivi prý vládly domu a neexistovala žádná pravidla. Nejstarší Madox údajně i v jednu chvíli mluvil pouze francouzsky, aniž by mu některý z dalších členů rodiny nebo chův rozuměl. Děti prý navíc nebyly vedené k tomu, aby si mimo rodinu našly přátele.

Děti mají po rozchodu nařízené soudem pravidelné návštěvy u terapeuta. Ve své péči je má Angelina a Pitt je tak vídá na určitý počet hodin v týdnu a o víkendech.

Články, které by tě mohly zajímat