Právě vysíláme

Vyjádření Marpa k údajnému napadení na ulici: Pán mě začal kousat a vrčel, tvrdí rapper

12. října 2023 15:26
Vyjádření Marpa k údajnému napadení na ulici: Pán mě začal kousat a vrčel, tvrdí rapper

Marpo se vyjádřil ke kauze, která kolovala po českých bulvárních médiích. Rapper vysvětlil, co se stalo během hádky v Tuchoměřicích a proč nastal konflikt s řidičem jiného automobilu.

Během čtvrtečního dne se objevila informace o tom, že měl rapper Marpo surově napadnout řidiče automobilu po hádce, která proběhla v Tuchoměřicích. Muž jménem Tomáš K. uvedl deníku Blesk, že rapper vjel svým vozem BMW do protisměru a tím začal celý konflikt. „V úterý jsem přijížděl ke svému domu a z jednosměrky ve špatném směru rychle přijíždělo BMW. Cesta vede od školy k mateřské školce s jídelnou. Řidič na mě mával, abych mu uhnul. Vystoupil jsem a řekl mu, že je to jednosměrka, že tu bydlím a že tu mám děti. Řekl, že zná tyhle hrdiny s telefonem a že vystoupí a rozbije mě. Odpověděl jsem mu, ať klidně vystoupí..,“ řekl muž, který tvrdí, že situace vyústila ve fyzickou potyčku.

„Vystoupil a dal mi dvě rány do obličeje! Nemohl jsem zvednout ruce, a tak jsem ho narazil na auto a kousl do prsu. Odrazil se od svého auta a srazil mě na zem. Když jsem se zvedal a hledal brýle, nastoupil do auta, konečně odcouval a ujel,“ dodal Tomáš K. s tím, že nakonec skončil v nemocnici a celý incident nyní řeší policie.

Marpo se vyjádřil na svých sociálních sítích, kde uvedl, jak se celá situace odehrála podle něj. Připouští, že udělal dopravní přestupek, ovšem celá situace se prý posléze odehrávala jinak. „Ano, vjel jsem do jednosměrky, dostal jsem za to pokutu. Pospíchal jsem pro dceru, které bylo blbě, chtěl jsem si to zrychlit, za to se omlouvám! Potkal jsem se s pánem, který na mě začal řvát „že žádný kokot tady v jednosměrce jezdit nebude, že tady jsou děti“, na což jsem mu řekl, že jsem tou jednosměrkou jel pomalu,“ řekl na kameru.

„Pán si mě začal natáčet, přišel k mému autu a začal mě z něj tahat. Zakousl se mi do bicepsu takovým způsobem, že jsem to v životě nezažil! Vrčel na mě, začal mě škrábat, strkal mi prsty do očí… Tak jsem v sebeobraně pána vzal a hodil ho na zem, dal jsem mu jednu nebo dvě facky otevřenou dlaní a řekl mu „vyser se na to nebo to dopadne zle,“ dodal. I on pak posléze skončil v nemocnici, kde musel podstoupit injekci proti tetanu a ruka, do kterého ho prý muž kousl, mu začala hnisat. Tomáš K. zatím na Marpova slova nereagoval.

 

Články, které by tě mohly zajímat