Právě vysíláme

Vypadáte divně, máte předkus, nebo jizvy? Pak máte šanci zahrát si v seriálu PÁN PRSTENŮ!

26. června 2020 13:10
Vypadáte divně, máte předkus, nebo jizvy? Pak máte šanci zahrát si v seriálu PÁN PRSTENŮ!

Jste milovníky Pána prstenů a příroda k vám při narození nebyla příliš vlídná? Vypadáte tak trochu podivně, máte příliš velký nos, až moc velké oči či zvláštně vypadající končetiny? Pak věnujte pozornost této nabídce!

Na stramovací službě by se měl už v roce 2021 začít vysílat seriál Pán prstenů. Kvůli koronavirové krizi však bylo natáčení posunuto a štáb tak stále hledá herce a komparzisty. Deník The Guardian pak upozorňuje, že ten, kdo se chce natáčení zúčastnit a má „divný zjev“, má šanci se v seriálu objevit.

Na Facebooku agentury z Nového Zélandu se objevila nabídka zúčastnit se jako kompars natáčení Pána prstenů. Šanci však mají jen ti zájemci, kteří mají ojedinělý vzhled a vypadají tak trochu „funky“. Velkou výhodu je pak to, když mají předkus, popáleniny, příliš hubené tělo, výrazné lícní kosti, příliš dlouhý nos nebo velké oči.

Podle Guardianu sdílela příspěvek i agentka, která v profilu uvádí, že pracuje právě na produkci seriálového Pána prstenů.  Přihlásit se mohou lidé jakéhokoliv etnika, ženy i muži, ve věku 18 až 65 let. Největší nevýhodou pro tuzemské fanoušky je to, že musíš mít povolení pracovat na Novém Zélandu, kde seriál natáčejí.

 

 

Zdroj: The Guardian

Články, které by tě mohly zajímat