Právě vysíláme

Vždy usměvavá MARTINA PÁRTLOVÁ se svěřila s velkým trápením. Přišla o svou osudovou lásku!

22. listopadu 2019 13:10
Vždy usměvavá MARTINA PÁRTLOVÁ se svěřila s velkým trápením. Přišla o svou osudovou lásku!

Martina Pártlová je vždy dobře naladěna a její humor dostává fanoušky do kolen. Jak však moderátorka sama přiznala na sociálních sítích, i ona si prožila velké trápení a tragická událost už možná navždy ovlivnila její život.

Ačkoliv jsou lidé, kteří rozdávají úsměvy na všechny strany a jejich pozitivní přístup vám vždy dokáže zlepšit den, nikdy nevíme, jaké věci je v životě trápí. Názorným příkladem je pak právě naše Martina, jenž se nyní na Instagramu svěřila s velmi bolestnou událostí.

Před čtrnácti lety totiž zpěvačka ztratila svou osudovou lásku a přišla o přítele Petra. A právě na sociálních sítích potom přiznala něco, o čem většina lidí neměla ani tušení.Petr byl moje velká osudová životní láska. Byla to taková ta láska, která bolí, jen představa, že by jste spolu nebyli vás ničí. Milovala jsem, jak voní jeho kůže, jak chodí, jak mluví, jak se směje, jeho vlasy, ruce, tělo. Bože jeho tělo. Měl nejhezčí zadek ve střední Evropě na který mě samozřejmě uhnal. Byl sebevědomý a uměl si mě ukočírovat. Jako na jednoho z mála fungovala moje metoda, že když nevíš kudy kam, breč… Ženský po něm šly jak slepice po flusu a já na to byla pyšná… Taky se mě pěkně nazlobil, kluk ušatej… Jéje, ten se mě nazlobil,“ napsala Martina s tím, že Petr zemřel 30. listopadu 2005 při autonehodě a tato velká ztráta ji nikdy nepřestane bolet.

Na konci dojemného textu moderátorka přiznala, že právě možná smrt Petra je odpovědí na to, proč nemá partnera. S bolestí, kterou člověk prožívá, když ztratí milovanou osobu, se zkrátka každý vypořádává po svém a ani čas nikdy nedokáže zahojit všechny rány.

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat