Právě vysíláme

Vzniká seriál o Ivetě Bartošové. Která herečka ztvární tragicky zesnulou zpěvačku?

19. října 2021 11:22
Vzniká seriál o Ivetě Bartošové. Která herečka ztvární tragicky zesnulou zpěvačku?

O životě Ivety Bartošové vznikne hraný seriál. Televizní minisérie bude pojednávat o mládí zesnulé populární zpěvačky s tragickým osudem.

Jak informuje Blesk.cz, třídílná minisérie pod názvem Iveta vzniká pro českou streamovací službu Voyo a je naplánovaná na příští rok. Hlavní role Ivety se ujme herečka Anna Fialová, která se mladé Bartošové velmi podobá. Jak pak upozorňují samotní tvůrci, příběh slavné české zpěvačky nebude vyprávěn jako bulvární senzace, ale spíše se zaměří na její hudební začátky, cestu do Prahy, a i vztah s první láskou Petrem Sepéšim, který tragicky zahynul v 25 letech. Iveta Bartošová pak v roce 2014 spáchala sebevraždu v osmačtyřiceti letech.

Dvojče Ivety Bartošové si zahraje herečka Eliška Křenková, maminku Alena Mihulová a otce Miroslav Hanuš. „Ten jejich sesterský vztah byl daleko hlubší, než si všichni myslí. Jejich údajná rivalita patří k mýtům, i když, samozřejmě, ani tento vztah nebyl černobílý,” řekl Blesku Křenková. Pro Annu Fialovou je pak natáčení velkou výzvou, protože příběh Ivety Bartošové je velmi silný. Jak ostatně uvádí samotný režisér Michal Samir: „Je to příběh o dívce z Beskyd, která chce být slavná a milovaná. Když toho ale docílí, o všechno přijde.“

Anna Fialová jako Iveta Bartošová

 

Více fotografií z připravované minisérie najdete ZDE

Články, které by tě mohly zajímat